Moj odgovor

Bože, u svakoj situaciji i svakom razdoblju Ti si dobar i Ti si Bog. Iako se trenutačno osjećam umorno i iscrpljeno, znam da si Ti uz mene i da mi daješ snagu da izdržim najteže situacije i razdoblja. Stoga ti predajem sve što jesam. Zamijeni moje pogreške s više Tvoje nazočnosti. U Isusovo ime, amen.


Bože, danas Ti dajem cijeloga sebe: svaku brigu koju imam za budućnost, svaki svagdašnji problem i svaku prošlu pogrešku. Očisti moj život, Gospodine. Učini me novim. Pokaži mi djeliće svoje božanske prirode i moći pokazujući se kroz moj život. U Isusovo ime, amen.


Bože, u svakom razdoblju Ti si dobar i Ti kontroliraš stvari. I tako sam zahvalan što si me odlučio voljeti svaki dan. Danas mi pokaži djeliće svoje božanske prirode i vječne ljubavi. Približi me k sebi i pokaži mi kako mogu voljeti druge kao što si Ti volio mene. U Isusovo ime, amen.


Isuse, hvala Ti što me neumorno voliš. Ponizan sam Tvojom žrtvenom predanošću našem odnosu. Kad odlutam, Ti me nađeš. Kad sumnjam u Tebe, Ti me vratiš natrag. Ništa me ne može odvojiti od Tebe. Bez obzira kroz što prolazim, Ti me vidiš, poznaješ i voliš. Hvala Ti! Danas sam se odlučio odmoriti u Tvojoj ljubavi i prihvatiti Tvoju milost. U tvoje ime, amen.